livet efter döden

Alla inlägg under september 2013

Av amanda ell - 6 september 2013 12:45


 

Introduktion


 


vart är jag frågade hon sig själv. Medan hon tittade sig runt i det enorma rummet. Lina började fundera på varför hon hamnat där hon har hamnat , hon kände sig tom och kall. Som om hennes själ lämnat hennes kropp. hade Lina äntligen tagit modet till sig och tagit livet av sig? hon började undra om det var här hon skulle spendera tiden som död. Lina ställde sig upp och gick mot den närmsta väggen, det tog säkert tio minuter att ta sig fram till väggen det var långt att gå men Lina orkade allt nu, Lina gick längs väggen och kände efter någon slags dörr. Det gick flera timmar och Lina hade ännu bara passerat halva väggen, det togs upp en massa livsfrågor i Linas huvud. Varför slog hon sin pappa den där midsommarnatten 2008? var det verkligen nödvändigt? Lina förstod inte! hon hade inte alls upskattat sitt liv som hon skulle! Lina skrek varför tog hon livet av sig? hon var ju bara 16 år hon hade inte ens fått uppleva ett förhållande än, att få leva så här var värre än Linas värsta dröm! nu hade Lina följt väggarna i säkert över 4 timmar och ännu inte känt någon dörr och hon visste att hon hade 3 lika långa väggar kvar, var det här hellvettet? ett helt vitt rum med ett konstant tickande som gjorde Lina galen. skulle man bara få en schans och sedan få leva i ett tomt rum som död? skulle man bli driven till vansinnet som död?


 


 


 


Kapitel. 1


 


 


Lina vänder sig om hastigt hon känner inte igen sig. Det finns inget här! är jag i en dröm? Lina vänder sig ännu en gång, Lina börjar att få panik, det finns ingenting! det är så vitt att skuggor inte existerar. Är hon död? vad har hänt? vad är det dom låter? vad händer? lina känner en stark smärta i hela kroppen, hon skriker! hon får panik och plötsligt blir det svart. Linas själ har lämnat kroppen och hon vet längre inte om att det finns en plats som kallas jorden, Lina har ingen efarenhet längre, hon kan inte utrycka sig längre. lina kan skrika åt något som inte fins, lina kan svara på frågorna som hennes hjärna ställer, Lina kan även se små filmsnuttar på sig själv på jorden, Lina förstår inte vart hon på filmen är någonstans, kommer rummet att se annorlunda ut sen? Lina viste vara en sak, Lina viste att hon levde i ett rum, Lina viste inte att det fans ett liv utanför rummet som lina levde i eller sätt att utrycka sig så att andra hör,


hon förstod inte hur de två människorna som hon såg på filmen kunde konversera med varandra, de liksom utryckte sig och bytte ord med varandra, och allt var sammanhängande med, hur kunde dom veta vad dem skulle säga så att allt skulle hänga ihop? det var som om dem kunde avsluta varandras meningar ibland, och hur träffades dem? skulle lina också komma in i ett sådand grönt och blått rum med en massa konstiga sittplatser i? lina kunde inte få något svar på hennes frågor, allt var i linas huvud.


 


****


 


lina får tio jättesnabba bilder i sitt huvud, lina blir rädd. Hon förstår inte vad dem betyder. Dem upprepas enu en gång, lina förstår inte vad det är på bilderna, det går för snabbt. Lina kunde inte förstå dem, att försöka förstå sig på bilder med saker på som hon alldrig skulle komma att tänka på själv var svårt! Lina funderade och funderade, det gick veckor, dagar, timmar och lina var fortfarande fast, lina kände ändå igen allt, det var som om hon hade varit med på bilden någon gång förut, Lina grät men hon viste inte varför, varför grät hon för något som hon inte hade en aning om? det flödade känslor, hjärnan ställde frågor som hon omöjligt kunde svara på. varför gråter du för? varför känner du igen människorna på bilden? varför tog du livet av dig när du hade ett sådant lyckligt liv? Lina undrade vad hon menade med att ha tagit livet av sig! skulle hon i framtiden ta livet av sig? få ett slut på plågandet? kan man göra det? kan man ta livet av sig? kan man sluta att finnas? är det möjligt? att sluta existera var något som kändes omöjlig för Lina  men enda sedan Lina började sitt liv i denna stora "lådan" så har hon plågats hon har blivit galen, lina var rödsprängd i ögonen, hon viste inte att man kunde sova, lina viste inte att det var den känskan hon kände när hon mådde dåligt..


Lina kände hur hon långsamt började att tappa medvetandet, det var läskigt, Lina ville inte dö! hon ville inte att det hennes hjärna sa till henne skulle vara sant, vart skulle hon hamma nu? skulle hon hamna i en ny låda nu med ännumera plågande? Lina ryckte till, Lina hade sommnat, hon förstod inte! var hon nära på att dö? Lina visste längre inte om hon skulle vara rädd eller inte, det var så skönt att få blunda ett tag, se bilder från saker som inte existerade i Linas värklighet, Lina kunde inte bestämma längre. Lina sov nu. hon sov och sov, Lina sov i flera dagar, hon drömde om bilderna, hon drömde om händelserna. hon drömde om jorden, stället hon inte förstod sig på.  


när hon vaknade så blev allt klart. hon förstod vad som pågick på bildrna. hon ser människor som hon känner igen men som hon inte kan placera. på ena bilden så är det ett jättefint par, kvinnan har en jättestor kula på magen, hon är vitklädd, medans mannen är svartklädd med några vita detaljer. de ser lyckliga ut, det värkar vara något speciellt med kvinnans mage. mannen på bilden håller en hand på magen, medans han med andra handen håller kvinnan i handen. på nästa bild så är det bara två händer, de har båda någon slags metallring runt ringfingret. detta förstod inte lina vad det handlade om riktigt, men hon förstod att det hade något med lycka att göra. på nästa bild så höll samma par som på den första bilden i en liten bebis, men något som lina funderade mycket över var att hon såg att kvinnan på bilden inte hade någon kula på magen längre. kan bebisen ha varit fångad i hennes mage? och att när mannen på bilden höll handen på magen så var det för att bebisen inte skulle rymma? hon visste inte, det plågade henne att hon inte förstod! kan detta paret ha levat med henne i ett annat rum innan hon dog och omplacerades? det blev en sport för lina, att förstå vad som pågick i huvudet på lina, att förstå vad alla dessa bilder hade att säga. på den fjärde bilden så ser hon en kvinna som står med något slags stöd! det var som en stol med små hjul på benen, lina undrade varför kvinnan såg ut som hon gjorde. hon måste ha varit med om en olycka, kvinnans annsikte var hängit. hon såg, föråldrad ut, lina log, lina tyckte om gumman. lina fick ett varmt rus igenom hela kroppen, det lina kännde var lycka. 

 

***

 

lina ser en man gåendes mot henne, han är äldre än lina, mycket äldre!


jag kommer att lägga ut detta innlägg nu, men jag kommer att fortsätta att skriva i samma innlägg! så kapittel 1 är INTE avslutat! 

Av amanda ell - 2 september 2013 12:41

Början: 

jag hadde tänkt börja med en introduktiom där jag berättar om vem lina har varit och hur lina har levat sitt  föredetta liv.. detta kommer att vara viktigt lite senare i serien då lina kommer i princip att bli plågad pga de liv hon har levat, lina har inte levat sitt liv fullt ut lina har inte gått i skolan hon har istället suttit hemma och bara sovit hela dagarna budskapet är i princip samma som i saw filmerna bara det att allt är psykiskt här och detta är efter döden..

 

mitten:


nu har lina blivit galen! tickandet låter högre och högre för varge dag som går, lina förstår inte vem hon på filmerna är.

 

slutet: en nystart:


Tidigare månad - Senare månad

Sök i bloggen

Fråga mig

8 besvarade frågor

min gästbok =D

Presentation


hej hej en kul tjej här :D

Omröstning

tycker ni att BH e viktigt när man e ung?
 ja
 nej

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013
>>>

ad-box

Senaste inläggen

ad-box

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards